Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Dl-Dv 10:00-13:30 - 16:30-20:00 / Ds 10:00-13:30

Control de la miopia

Control Total

Per a nens i adolescents. vidres per a ulleres o lents que serveixen de tractament

La miopia és una condició ocular comuna en la qual la persona és incapaç de veure objectes llunyans amb claredat, s'ha tornat cada vegada més comuna entre els nens i joves. Aquí hi ha diverses raons per a pensar en el control de la miopia, especialment en els nens i adolescents. En primer lloc, la miopia pot conduir a problemes de salut greus i discapacitat visual en el futur. En casos extrems, la miopia no controlada pot causar malalties com a glaucoma, cataractes, la qual cosa pot portar a problemes majors si no es tracten a temps.

D'altra banda, la miopia pot afectar la qualitat de vida d'un nen o adolescent de moltes formes ja que sovint podrien experimentar dificultats a l'escola i en activitats esportives en les quals necessiten una bona visió a llarga distància. A més, la miopia pot fer que els nens i adolescents experimentin estrès visual i fatiga ocular, la qual cosa pot afectar la seva capacitat de concentració o treball en tasques que requereixen una visió pròxima.

Les edats en les quals usualment tractem aquesta afecció en nens i adolescents van des dels 3 als 25, el tractament consta de vidres que serveixen per a corregir l'afecció ocular. Usualment realitzem un seguiment d'entre 6 mesos i un any depenent del cas. Per aquestes raons pots posar-te en contacte amb nosaltres o visitar-nos, ja que tenim els millors equips per al tractament, prevenció i control de la miopia a Barcelona.

Revisió inclosa en el preu

Revisió cada 6/12 mesos
segons el cas

25

Anys d'experiència en aquest camp

No saps quins exercicis s'apliquen?

Coneix els tipus d'exercicis visuals

 • Insuficiència de Convergència

  La Insuficiència de Convergència (IC) és una condició en la qual els ulls tenen dificultats per a treballar junts en enfocar objectes pròxims. Per a tractar aquest problema, existeixen diversos exercicis visuals que poden millorar la coordinació ocular.

  Un dels exercicis més comuns és el “punta nas”. Aquest consisteix a mantenir un dit apuntant a la punta del nas, i anar acostant el dit i allunyant-lo lentament mentre es manté la vista fixa en la punta del dit. Realitzar aquest exercici durant diversos minuts al dia pot ajudar a millorar la capacitat de convergència i augmentar l'eficàcia dels músculs oculars. De totes maneres et recomanem acostar-te a les nostres oficines a Artiver Òptics des d'on podem fer diverses teràpies visuals per a tractar totes aquestes afectacions visuals.

 • Insuficiència Acomodativa

  Els exercicis visuals són una eina molt útil per a tractar la Insuficiència Acomodativa. Aquests exercicis se centren en enfortir els músculs oculars i millorar la coordinació entre ells, la qual cosa permet una millor capacitat d'enfocament i seguiment visual. Alguns exercicis recomanats inclouen enfocar objectes pròxims i llunyans, fer moviments circulars amb els ulls, i seguir patrons de llum amb els ulls. És important realitzar aquests exercicis de manera consistent per a obtenir els millors resultats i també és important considerar la consulta amb un especialista que pugui guiar-lo durant els exercicis. A Artiver Òptics realitzem diverses teràpies visuals a Barcelona, visiti'ns i conegui els nostres serveis en persona.

 • Ambliopia (ull gandul)

  Els exercicis visuals són una opció efectiva i no invasiva per a tractar l'Ambliopia o ull gandull ja que són activitats enfocades a millorar la coordinació dels ulls i enfortir els seus músculs. Alguns exemples d'aquests exercicis inclouen seguir un objecte en moviment amb l'ull afectat, canviar l'atenció entre dos objectes i realitzar exercicis d'enfocament i desenfocament. És important consultar a un especialista en oftalmologia o optometria per a obtenir un pla de tractament personalitzat que inclogui aquests exercicis visuals i altres tractaments complementaris. A Artiver Òptics comptem amb aquests experts en teràpies visuals a Barcelona.

 • Mobilització ocular de lectura

  Els exercicis visuals són una eina important per a ajudar en la mobilització ocular durant la lectura. Una tècnica molt efectiva és l'exploració visual, que es tracta de moure els ulls d'esquerra a dreta i de dalt a baix sobre les paraules d'un text. Una altra bona opció és realitzar exercicis de fixació, en els quals es concentra la vista en una lletra, paraula o punt específic i es manté la mirada allí durant alguns segons abans de continuar llegint. Aquestes pràctiques permeten millorar la capacitat de lectura, disminuir la fatiga ocular i augmentar la concentració, però són millors si són prescrites per un especialista, per la qual cosa et convidem a acostar-te a les nostres oficines de Artiver Òptics per a començar teràpies visuals en cas que les necessitis.

Coneix els tipus d'exercicis visuals
Coneix els tipus d'exercicis visuals
Servei d'urgència
Servei d'urgència

Se t'han trencat les ulleres? No dubtis
a Trucar al Servei d'urgències

En el nostre taller a Barcelona canviarem i muntarem les teves ulleres sense imperfeccions en temps rècord, adaptarem els vidres amb les muntures i repararem les ulleres.

Per a Emergències

Tel: 934 583 933

+0

Anys d'experiència

+0

Serveis Diferents

+0

Clients feliços

+0

Certificacions

Com treballem

Observa el nostre
procés de treball

01
Revisió Optomètrica i veure diagnòstic

Revisió Optomètrica i veure diagnòstic

Detectem problemes visuals que en molts casos passen desapercebuts

02
Triar la muntura i<br>encarregar els vidres

Triar la muntura i
encarregar els vidres

Obtingues les ulleres en 24/48 hores si els vidres estan en estoc, en cas contrari serà entre 2/5 dies

03
Pagar el 50% per endavant

Pagar el 50% per endavant

Comptem amb varietat de muntures, les millors marques a Barcelona, còmodes i modernes

Beneficis

Adquireix els nostres serveis
i obtingues beneficis

 • Garantia de
  2 anys

 • Qualitat
  garantida

 • Assegurança d'accidents

 • Assegurades
  tot un any

 • Cobreix el 50% del cost

Garantia per la teva compra

Totes les nostres ulleres posseeixen una garantia de dos anys amb la compra, la qual cosa ens parla molt sobre la confiança en la qualitat dels nostres productes així com del nivell de compromís que tenim amb els nostres clients, amb els qui volem mantenir una relació de confiança.

Què significa una garantia de compra? Vol dir que si les ulleres tenen un defecte de fàbrica que no vas percebre al primer moment i que si després es torna evident pots fer el reclam i nosaltres farem les modificacions necessàries per a tu.

Per a nosaltres és important la teva opinió i sobretot la teva comoditat. Estem situats a Barcelona i a les nostres botigues estem sempre disposats a respondre a totes les teves preguntes i dubtes. No dubtis a acostar-te o a contactar-nos a través del nostre telèfon.

Garantia per la teva compra

Tens qualitat garantida amb nosaltres

Per a garantir la seva excel·lència, cada muntura i vidre és sotmès a rigoroses proves de qualitat per part del nostre equip tècnic d'experts en òptica per a verificar la seva acuïtat visual, resistència als raions i neteja. Recorda que tenim 25 anys en aquest negoci, la qual cosa recolza el nostre treball i trajectòria.

Així mateix, utilitzem materials d'alta qualitat en la construcció de les nostres ulleres, des del marc fins als cargols. A més, oferim muntures de materials com a acer inoxidable, titani i niló, la qual cosa confirma la durabilitat i resistència de les nostres ulleres en els entorns més exigents.

Amb la nostra garantia de qualitat, sempre pots tenir la confiança que les nostres ulleres no sols milloraran la teva vista, sinó que també duraran molts anys.

Tens qualitat garantida amb nosaltres

Només cobrim accidents
(No cobreix ni robatori ni pèrdua)

És important prendre en consideració que la nostra sssegurança no cobreix robatori o pèrdua, en aquests casos existeixen altres assegurances especialitzades que s'encarreguen de cobrir ulleres per a aquestes situacions particulars. Nosaltres comptem amb altres promocions que també et poden servir si revises la nostra pàgina web.

Et convidem a revisar la nostra política de garantia de dos anys i la nostra assegurança per un any, tenim la certesa que alguna de les nostres promos et serviran en cas que necessitis modificar les teves ulleres o vulguis canviar d'ulleres a lents de contacte.

I en tot cas sempre podràs acostar-te al nostre taller i conversar amb nosaltres, estem segurs que sortiràs amb la confiança de posar la teva salut visual a les nostres mans.

Només cobrim accidents <br>(No cobreix ni robatori ni pèrdua)

Un any de compra protegida

Un any de compra protegida és un any de tranquil·litat per a tu. D'acord amb diverses estadístiques el primer any d'utilitzar ulleres noves és l'any on més ocorren accidents en les muntures o els vidres. El procés d'adaptació pot ser difícil i sense un bon acompanyament poden ocórrer accidents.

Si ets una persona que està utilitzant ulleres per primera vegada no seria estrany sentir que et vas asseure damunt d'elles o que les vas colpejar sense adonar-te. En aquests casos és on el nostre any de compra protegida entra en vigor.

En cas que et quedin dubtes sobre el servei pots visitar-nos i comprovar la qualitat dels nostres productes i de la nostra atenció al client.

Un any de compra protegida

La nostra assegurança cobreix 50% del cost de les ulleres

A Artiver Òptics procurem brindar-te el millor servei, per aquesta raó comptem amb una assegurança que et cobreix el 50% del cost total o el 50% de les següents ulleres que vagis a adquirir.

En qualsevol cas, si vols conèixer més sobre aquesta i altres promocions que tenim disponibles et convidem a acostar-te al nostre taller propi a Barcelona i conversar amb la nostra atenció al client.

La nostra assegurança cobreix 50% del cost de les ulleres

Artiver utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.